18.12.2018 – zakończenie projektu „Bezpieczeństwo w sieci – zajęcia dydaktyczne o prywatności w internecie”

W dniu 18.12.2018r. zakończyliśmy realizację projektu "Bezpieczeństwo w sieci - zajęcia dydaktyczne na temat prywatności w Internecie" dofinansowanego dzięki Miastu Poznań. Odwiedziliśmy Szkołę Podstawową nr. 71, Szkołę Podstawową nr. 38, Szkołę Podstawową nr. 83 (Łejery) oraz Zespół Szkół Mistrzostwa Sportowego nr.2 w Poznaniu. Spotkania były ekscytujące zarówno dla uczestników, jak i prowadzących. Odbywały się z zwykłych klasach, ale zabierały uczniów w podróż do innego świata dzięki larpowi "I can see you" zamówionemu u Lidii Wawrzyniak. Współpraca z Fundacją Nowoczesna Polska zagwarantowała jakość treściom materiałów informacyjnych, a koordynatorzy (Anna Szewczyk, Paweł Duchant) byli cierpliwymi strażnikami spraw formalnych i merytorycznych.