2018.09.23 Targ wymiankowy na ul. Św. Wawrzyńca w Poznaniu

Targ bezgotówkowy przedmiotów używanych. Przynieś niepotrzebne rzeczy, zostaw na stoisku i wybierz sobie inne! Jako dodatkowe atrakcje przewidujemy grę w szachy z sąsiadami, kawę i herbatę do własnego kubka, oraz darmowe woreczki na psie odchody. Dla młodszych uczestników przygotowaliśmy rycerskie gry zespołowe z bezpieczną bronią, a starsi będą mogli napisać publiczny list do sąsiada.

W dobie telefonów i internetu zapominamy o tych, którzy mieszkają najbliżej. Czy znasz swojego sąsiada? Czy łączą Cię z nim wspólnie przeżyte lata za ścianą, a może jedynie negatywne emocje wywołane głośnymi wieczorami? Przełam to! Poznaj swojego sąsiada przy kawie, herbacie i grze. Udział jest darmowy!

Projekt organizowany dzięki wsparciu Miasta Poznań w ramach zadania Centrum Inicjatyw Lokalnych - Regrantingowe.